發新話題
打印

[23/12/2011][蘋果日報]藍奕邦谷肌踩高錚玩妖 Man

[23/12/2011][蘋果日報]藍奕邦谷肌踩高錚玩妖 Man

藍奕邦今年 8月成功舉行三場處男演唱會,下周五( 30日)他將於九展舉行「又燦爛又糜爛之夜演唱會」 Part 2,上次姣玩男上女下辣身舞,今次他更姣穿女裝高錚鞋,他強調並非挑戰張國榮(哥哥),他說:「哥哥永遠係哥哥,藍奕邦唔會係哥哥!」

藍奕邦形容今次演唱會 Part 2得來不易,他在 8月的個唱為求突破,完全擺脫怕醜男形象,搖身變成狂野之邦,大玩妖冶迷幻,穿黑色長裙配銀色 leggings,又搽白色指甲油,跟女舞蹈員玩男上女下。

穿裙搽指甲油

下周五舉行的 Part 2演唱會,阿邦繼續玩妖,繼續穿裙搽指甲油,但今次更姣,會穿女裝高錚鞋,他說:「聽聞有兩對高錚鞋。」問他的高錚鞋有多高?是否斗零錚?他故作神秘說:「唔……係一個謎!因為我對腳好大,著10號鞋,香港買唔到咁大 size既高錚鞋,要由外國運返來。」

當年一代巨星張國榮在演唱會穿高跟鞋場面經典,阿邦是否要挑戰哥哥?他立即收歛笑容說:「哥哥唔能夠挑戰既!哥哥只可以係偷師對象,哥哥永遠係哥哥,藍奕邦唔會係哥哥。」


張國榮穿高錚鞋演出成為經典,藍奕邦下周開騷也會穿高錚鞋。




[ 本帖最後由 小如 於 2011-12-25 01:15 編輯 ]

TOP

他立即收歛笑容說:「

令我對佢好感度大增
因為佢都係識欣賞哥哥既人 ;D

TOP

「哥哥永遠係哥哥,藍奕邦唔會係哥哥!」

TOP

哥哥永遠係哥哥。

TOP

發新話題